torstai 18. helmikuuta 2016

Lisää legginsejä

Blogiani jo pidempään seuranneet tietävät että minulla on ollut jonkinmoinen riippuvuus australialaiseen Black Milkiin. Black Milk tekee upeita, värikkäitä legginsejä ja mekkoja ja on kerännyt faneja ympäri maailman. Black Milkin legginseissä on vaan yksi mutta. Ne ovat nylonia, eivätkä siksi käyttömukavuudellaan juuri juhli. Talvella niiden alle tarvii lämmitintä ja kesällä on hiki. 

Mutta nyt! Vapise Black Milk! Olet kohdannut kilpailijasi. Nimittäin minut. Lämpenin digiprintatuille trikookankaille kun näin nämä herkkukuosit, ja heti alkoi kiilua legginsin kuvat silmissäni. Viimeinkin värikkäitä printtejä ilman keinokuitua. Hah!

Näiden kestävyys käytössä tulee tuskin olemaan polyesterin luokkaa, mutta kaikkea ei voi saada. 

(Meinasin heittää jotain läppää helmikuun pastillihaasteesta, mutta jätetään välistä.)Mietin että mikä tekee legginseistä legginsit, kun samalla kaavalla syntyi toisesta kankaasta pitkät kalsarit. Osan mielestä pastellihaasteen kalsarit ovat täysin katukelpoiset ja toiset pyörittelevät silmiään ylipäätään legginseille ja pitävät niitä kaikkia kalsareina. Kalsarit lienevät siis katsojan silmässä. Mä tykkään erityisesti tästä popparikuosista. Positiivinen ylläri on myös digiprintattujen kankaiden laatu. Onneksi tilasin näitä vähän ylimääräistä, jotta poikasellekin riittää. Jee!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti