sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Helmikuu

Helmikuussa tapahtui paljon uusia juttuja. Juhlittiin puolivuotiasta vauvaa, joka oppi syömään kiinteitä ja osaa nykyään hienosti nukahtaa omaan sänkyynsä illalla. Kiitos syliunikoulun. Harrastettiin vauvajoogaa ja päästiin viimein myös vauvauintiin. Ensimmäiset hampaat puhkesivat ja vaunukoppa vaihtui rattaisiin. Puolivuotisneuvolassa kasvua ei näyttänyt oikein tulleen, mutta pieni on ottanut nyt hurjan kasvupyrähdyksen. Syöttötuoli otettiin käyttöön kuun puolivälissä ja tänään ruuvasin jalkatukea jo alemmalle tasolle. Mieletöntä!


Kotona on edelleen kivaa. Olen nauttinut iltoihin ilmestyneestä vapaa-ajasta, kun nukutus ei enää kestäkään kahta tuntia. Siinä ajassa ehtii ompelemaan ja vaikka lukemaan. Olenkin ottanut nyt työn alle The Walking Dead sarjikset, kun tv-sarjassa lähestyttiin tapahtumia johon luku-urakkani viimeksi päättyi. 


Paino on tippunut hienosti. Raskauskilot ovat historiaa. Elintasokiloja on pudotettavana vielä 11. En pidä tässä kuitenkaan kiirettä. Puolessa vuodessa olen pudottanut painoa pudonnut yhteensä yli 20kg. Se on han jäätävä määrä löllöä. Ja no, yksi lapsi. :D 

Maaliskuuhun jatketaan väsynein, mutta positiivisin mielin. Kevät tulee! Ihanaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti