sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Hyvää kesää!

Meille kuuluu oikein hyvää. Päivät on leppoisia, kaikki on terveenä, vauva syö ja nukkuu ja kaikki on oikein mainiosti. 

Olen ommellut enemmän kuin vuosiin ja tuntuu että inspiraatio pursuilee yli kun ihan kaikkea ei kuitenkaan ehdi toteuttaa. 

Sain puutarhapalstan, jonka parissa olen viettänyt nyt viime viikkojen päiväuniajat. Parasta. 

Nyt tuntuu että jostain on luovuttava, jotta elämän kuohunnasta ehtisi nauttia vielä enemmän. Vaikka bloggaamiseni onkin ollut hyvin satunnaista, tykyttää bloggaamattomuus koko ajan ajatuksien taustalla. Kirjoitin ekan blogipostauksen bloggerin mukaan 26.10.2008., melkein 8 vuotta sitten. Hui. 

Alunperin blogini ajatuksena oli dokumentoida käsitöitäni lähinnä itseäni varten. Ja tehdä samalla ikäänkuin sähköistä portfoliota. Enää kuitenkin vain pieni osa töistäni päätyy tänne asti, joten sekin pointti on kadonnut jonnekin matkalle. 

Blogi saa olla täällä ainakin toistaiseksi. Ehkä palaan kirjoittamaan kuukauden päästä? Ehkä vuoden? Ehkä perustan eläkeikäisenä uuden blogin puutarhapalstan psykologisista vaikutuksista? Tai mikä lienee en ajan villitys, 3D-hologrammi livelähetys suoraan palstalta? Ehkä tää vaan oli ns tässä. Ei voi tietää. 

Nyt kutsuu kuitenkin iloiset päivät, ihmeellisen ihmistaimen kasvun seuraaminen ja tulevaisuudessa siintää ainakin ruuhkavuosien aloitus. Heihei blogi ja ainakin te 13 seuraajaa! Instagrammia voipi seurailla, sinne tulee kuvia aina kun siltä tuntuu. En suorita enkä stressaa ;)

Hyvää kesää kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti